Home » TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

REZERVARI PE SITE

Pt a rezerva online, dupa verificarea disponibilitatii vi se solicita introducerea datelor de card, exclusiv in scopul garantarii anularilor tarzii.

Blocarea camerei pentru perioada solicitata se va realiza numai dupa plata unui acont in valoare de 200 lei, in contul societatii noastre, detaliile bancare urmand sa le primiti in momentul transmiterii rezervarii.

ANIMALE DE COMPANIE

Nu este permis accesul cu animale de companie in incinta.

ANULARI

Politica anularilor este urmatoarea:

  • ANULARI GRATUITE – sunt posibile cu minim 15 zile inainte de inceperea sejurului dvs. Platile efectuate in avans se ramburseaza in contul dvs. in cel mai scurt timp posibil, in functie de durata necesara pt. revalorificarea camerelor, insa nu mai tarziu de 30 de zile de la indicarea, in scris, a detaliilor dvs bancare. Anularea si cererea de rambursare se transmit pe e-mail la adresele: ARIANRESORT@YAHOO.COM si TEENSATURN@GMAIL.COM
  • ANULARI CU INTARZIERE – toate anularile anuntate cu o perioada de 1 pana la 15 zile inainte de inceperea sejurului dvs se taxeaza cu tariful de pentru prima noapte, de regula achitat in avans. In cazul in care avansul achitat este mai mare decat tariful unei nopti de cazare, diferenta se va restitui in contul dvs. in cel mai scurt timp posibil, in functie de durata necesara pt. revalorificarea camerelor, insa nu mai tarziu de 30 de zile de la indicarea, in scris, a detaliilor dvs bancare. Anularea si cererea de rambursare se transmit pe e-mail la adresele: ARIANRESORT@YAHOO.COM si TEENSATURN@GMAIL.COM
  • ANULARI FARA RAMBURSARE – unitatea noastra nu ofera rambursari pentru anularea totala sau partiala a rezervarilor ulterior check-in-ului. Activitatea sezoniera impiedica revalorificarea camerelor in timp util.

PLATI

Plata sejurului se va efectua inainte de Check In. Modalitati de plata: numerar, ordin de plata / virament, card bancar, tichete de vacanta Edenred, card Edenred.

LENJERII, PROSOAPE

Menajul total al camerelor nu intra in atributiile unitatilor de tip Hotel Apartament. Pentru confortul dvs., personalul nostru este pregatit sa preia o data pe zi, gunoiul din apartamentul dvs. Apartamentele sunt dotate cu instrumentele minim necesare pastrarii gurateniei (matura, faras, mop, galeata). Pentru asistenta suplimentara, va rugam sa va adresati personalului nostru.

Serviciul de schimbare lenjerie si prosoape se realizeaza la intervale de minim 3 zile, la cererea turistilor. Pentru optimizarea schimbului de lenjerii si prosoape, va rugam sa anuntati personalul cu 1 zi inainte, avand in vedere ca programul cameristelor se incheie la orele 15.00.

Orice distrugeri ale inventarului apartamentelor (inclusiv inventar moale – lenjerii, prosoape) se taxeaza cu 50 lei costuri logistice + valoarea de inlocuire a obiectului distrus / deteriorat.

ACCESUL PE TIMPUL NOPTII

Din motive de siguranta, accesul in unitate pe timpul noptii este restrictionat. Pentru acces in intervalul 24.00 – 06.00 va rugam sa anuntati in prealabil personalul nostru, sau in caz de urgenta sa apelati numarul de telefon afisat la intrare.

SUPRAVEGHEREA COPIILOR

Copiii de orice varsta vor fi supravegheati in permanenta de parinti.

ACCESUL IN CAMERE DUPA PLAJA

Pentru asigurarea igienei camerelor si a bailor, dupa plaja sunteti rugati sa folositi dusul din parcare pentru curatarea picioarelor de nisip.

APARATE ELECTRICE

Conform conditiilor ISU, nu este permisa utilizarea de consumatori electrici suplimentari in camere (exceptand alimentare telefoane/tablete/laptop etc).

ESTE STRICT INTERZIS GATITUL IN SUITE PRIN FOLOSIREA DE APARATURA PROPRIE!!!

Hotelierul isi rezerva dreptul de a anula  fara rambursari sejurul persoanelor care nu se conformeaza acestei cerinte.

La iesirea tuturor persoanelor din camere, va rugam sa va asigurati ca ati oprit televizorul si aerul conditionat.

VIZITE

Accesul in camere pt persoanele neidentificate, care nu sunt cazate in unitate, este strict interzis. Vizitatorii au acces in spatiile publice exterioare, cu conditia anuntarii prealabile a receptiei de catre persoanele vizitate, cazate in unitate.

SPALATORIE

Cu exceptia articolelor mici de lenjerie si a costumelor de baie, spalatul rufelor in camere este strict interzis. Pt servicii de spalatorie, va puteti adresa spalatoriei Octavia din Mangalia, Str. Rozelor nr. 16A, tel 0747 338 231 .

ZONA SERVIRE

Pentru servire mancare / bauturi din afara incintei, va stau la dispozitie mesele rustice aflate in gradina, in spatele zonei de parcare.

Zona de mese din apropierea receptiei este destinata exclusiv servirii micului dejun sau a bauturilor din oferta noastra.