Home » Suite

Suite

SUITA JUNIOR

Suprafata: 35mp

Capacitate: 2 Adulti + 2 Copii sau 3 Adulti; nu sunt acceptate animale de companie

Suita este compusa din 2 camere care comunica, avand un pat dublu (160*200cm), o canapea extensibila de 2 locuri (120*190cm) si o baie cu dus. Suita nu ofera facilitati de gatit, se pot pregati insa preparate usoare (gustari, salate, bauturi calde etc), care pot fi servite la mesele rustice din gradina, consumatorii fiind rugati sa pastreze curatenia si sa nu prelungeasca timpul de servire in defavoarea celorlalti oaspeti.

Facilitati: chicineta cu fierbator electric, minibar, TV, climatizare, plase de insecte, cosmetice de baie, prosoape si lenjerii (se schimba la cerere dupa minim 3 zile), menaj usor la cerere.

SUITA CU VEDERE LA MARE

Suprafata: 35mp + 2 balcoane cu vedere frontala sau laterala spre mare

Capacitate: 2 Adulti + 2 Copii sau 3 Adulti

Suita este compusa din 2 camere care comunica, avand un pat dublu (160*200cm), o canapea extensibila de 2 locuri (120*190cm) si o baie cu dus.  Suita nu ofera facilitati de gatit, se pot pregati insa preparate usoare (gustari, salate, bauturi calde etc), care pot fi servite la mesele rustice din gradina, consumatorii fiind rugati sa pastreze curatenia si sa nu prelungeasca timpul de servire in defavoarea celorlalti oaspeti.

Facilitati: chicineta cu fierbator electric, minibar, TV, climatizare, plase de insecte, cosmetice de baie, prosoape si lenjerii (se schimba la cerere dupa minim 3 zile), menaj usor la cerere.

Suite

2 Responses so far.

 1. Robi Peter says:

  Buna ziua,
  Doresc sa fac o rezervare pentru o suita (sau apartament daca are vedere la mare) in perioada 29 IUNIE – 6 IULIE
  pentru o familie cu 2 copii. Astept oferta Dvs. pe email.

  P.S. in locul reducerii de 10% pe care nu am primit-o pe email la abonare accept parcarea gratis pentru 8 zile 😉

  multumesc !

  • admin says:

   Ne bucuram ca ne-ati fost oaspete. Reducerile se acorda garantat in momentul rezervarii. Multumim pentru poza rasaritului vazut din balcon si va mai asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*